A honlap eredeti szerkezete, külalakja, tartalma felett kizárólagos jogosultsággal a Dombóvári Szent Lukács Kórház rendelkezik, így a honlap, mint egységes mű jogi védelem alatt áll. A honlap audio és vizuális tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül. A másodközlésnek meg kell felelnie a a médiaszolgáltatókkal és a sajtótermékekkel összefüggő 2012. évi LXVI. tv., a Büntető Törvénykönyv (2012. évi C. tv. ) a Polgári Törvénykönyvről szóló (2013. évi V. tv.), a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. törvények megfelelő paragrafusainak, illetőleg az aktuálisan érvényes erre vonatkozó jogi szabályozásnak.

A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik a Dombóvári Szent Lukács Kórházat.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A Dombóvári Szent Lukács Kórház fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a Dombóvári Szent Lukács Kórházat semmiféle felelősség nem terheli.

A Dombóvári Szent Lukács Kórház fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezésről az alábbi címen kérünk bejelentést.

A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat az szlkorhaz[kukac]szlkorhaz[pont]hu címen, a levélben nevét, elektronikus postacímét, a felhasználás kívánt módozatát kérjük, hogy írja le.

Dombóvár, 2014. szeptember 01.