Felhívjuk tisztelt Betegeink figyelmét, hogy a nyári szabadságolások időszakában a rendelések a kiírtaktól eltérhetnek,ezért javasoljuk minden estben az előzetes telefonos egyeztetést.

A szakrendelő címe:

Tamási telephely:
7090 Tamási, Dózsa György u 18-22

Megközelíthetőség:

Földszint, 13 -as ajtó

Telefon:

+36 74 564 000

Igénybevétel módja:
Nem beutalóköteles szakellátás.

Rendelési idő:

Hétfő
9:30 – 13:30
Kedd
9:30 – 13:30
Szerda
9:30 – 13:30
Csütörtök
9:30 – 13:30
Péntek
9:30 – 13:30Általános tájékoztatás

Mivel foglalkozik a rendelés?

Rendelőnk sürgős traumatologiai betegségekkel, valamint a sürgősségi ambulancián és az osztályon ellátott, operált betegek kontroll vizsgálatával foglalkozik. Ambulanciánkon végezzük azokat a kisebb műtéti beavatkozásokat, melyek elvégzése nem igényel osztályos felvételt és ellátást.

Az igénybevételi lehetőség:

Nem beutalóköteles szakellátás. Akut betegeket és mentős betegeket beutalóval vagy beutaló nélkül fogadjuk.

Mire számítson a rendelésen:

Panaszainak megfelelő ambuláns fizikális vizsgálat történik, melyet szükség szerint eszközös vizsgálat, eszközös beavatkozás követhet. Indokolt esetben röntgen vizsgálatot kezdeményezünk. Töréssel járó sérülések esetén ambulanciánkon végezzük az érintett testrész rögzítését kötéssel, gipszel, de a rögzítések igazítása, gyógyulást követő eltávolítása is itt történik. Amennyiben a beteg megfelelő gyógyulás során mobilizálható, meghatározott idő elteltével a végtagok és izületek funkció ellenőrzését is végezzük.

Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

Az ellátást megelőző regisztráció és betegfelvétel a szakrendelő földszintjén, a főbejárat mellett történik.

Mit hozzon magával szakrendelésünkre?

Személyes okmányait kell magával hoznia, TAJ kártya, korábbi orvosi leletei. Orvosi beutaló amennyiben van.

Van-e várólista:

Jelenleg nem kell előjegyzési időpontot kérni. A betegek ellátása számítógépben történő regisztrálás sorrendjében történik. Kivételt képeznek a súlyos, friss sérültek akiket értelem szerűen előbb látunk el.

A betegek ellátásáig előfordulhat több-kevesebb várakozási idő, amit a friss sérültek száma, helyben végzett ambuláns műtétek, más szakambulanciára küldött betegek (pl. röntgen vizsgálat) visszaérkezése befolyásolhat.

Területei ellátási kötelezettség:

A szakrendelés az ÁNTSZ által meghatározott területi ellátási kötelezettség alapján fogadja a betegeket, mely megtekintehtő az ÁNTSZ hivatalos honlapján.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.


Skip to content