A szakrendelő címe:

A kórház központi telephelyén:
7200 Dombóvár, Kórház u. 39-41.

Megközelíthetőség:

szakrendelő épülete, földszint

Telefon:

06 74 564 037

Igénybevétel módja:
A járó beteg ellátáshoz beutaló nem szükséges, de a betegfogadás előjegyzés alapján történik. A rendelésre a betegirányító pultnál személyesen, illetve telefonon lehet időpontot kérni.

Akut megbetegedések ellátására a rendelési időben, az előjegyzettek közt van lehetőség, amit célszerű előre egyeztetni telefonon és/vagy Háziorvoson keresztül. (pl. Gyógyszer-allergia, Orbánc, Övsömör, stb)

A kórházban fekvő betegek ellátásához konzíliumot biztosítunk.

Rendelési idő:

Hétfő
7:30 – 13:00 | Dr Mojzes Jenő
Kedd
7:30 – 13:00 | Dr Mojzes Jenő
Szerda
7:30 – 13:00 | Dr Mojzes Jenő
Csütörtök
7:30 – 13:00 | Dr Mojzes Jenő
PéntekÁltalános tájékoztatás

Mivel foglalkozik a rendelés?

Bőrgyógyászati szakrendelést végzünk, melyek közé tartoznak fertőzés miatt kialakult betegségek (gomba, baktérium, vírus által okozott), örökletes bőrbetegségek pl.psoriasis, bőrtípustól függő bőrbetegségek (pl.atopias dermatitis, pattanások, fejbőr, korpásodás,stb.) valamint az allergiás bőrbetegségek (pl. csalán-kiütés, vegyszer-allergia, stb.) és hámhiánnyal járó betegségek (pl. lábszár-fekély) egyaránt. Végzünk anyajegy és bőrdaganat-szűrést is, melyet a betegeinknek évente javaslunk.

Nemi betegség gyanúja esetén a mi feladatunk a betegség tisztázása, kezelése, valamint a partner vizsgálata és kezelése is.

Amennyiben a bőrgyógyászaton belül a betegnél speciális kivizsgálásra ill. ellátásra, esetleg kórházi beutalásra van szükség, továbbküldjük betegeinket a megfelelő intézetbe.

A bőrbetegségek kezeléséhez rendelkezésre álló eszközeink:

  • PUVA kezelésre alkalmas készülékkel fényterápiát tudunk alkalmazni, pikkelysömör, festékhiány, krónikus bőrgyulladás bizonyos eseteiben.
  • Folyékony Nitrogén felhasználásával kryoterápiára van lehetőség.
  • Allergológiai kivizsgálás során standard ,fodrászati és fogászati sorok állnak rendelkezésre a rátevési próbákhoz,valamint ,belélegezhető és megehető allergénekre labor vizsgálat.
  • Electrocauteres eltávolítás
  • Bőrdaganatok esetén Pécsi Tudományegyetem Bőrgyógyászati Klinika Onkológiai Szakrendeléssel való együttműködés alapján ellátást adunk

Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

Az ellátást megelőző regisztráció a kórház főbejáratának aulájában történik.

Mit hozzon magával szakrendelésünkre

Személyes okmányait kell magával hoznia, TAJ kártyát korábbi orvosi leleteit.

Területi ellátási kötelezettség:

A Dombóvári Szent Lukács Kórház területi ellátási kötelezettsége a NNK által közzétett listában tekinthető meg, mely itt érhető el és tekinthető meg.